Menu
Winkelwagen

Houten Horloges

Gratis levering!

 

Koop nu

 

Unieke houten horloges van de hoogste kwaliteit voor hem en haar! Een minimalistisch en stijlvol design gecombineerd met unieke materialen, beschikbaar in 3 verschillende houtsoorten en afgewerkt met gouden, zilveren en rosé accenten.

 

Opgemaakt uit hout

Zowel de case als het bandje van onze horloges zijn opgemaakt uit 100% echt hout van de hoogste kwaliteit. Het houtwerk is gecombineerd met een minimalistisch en stijlvol design en afgewerkt met gouden, zilveren en rosé accenten wat voor een unieke look en feel zorgt. Er is keuze tussen 6 verschillende modellen die gemaakt zijn van 3 verschillende houtsoorten. Wees trendy en accentueer je stijl met deze unieke #SMOOTWATCHES!

 

Krasvrij glas

De klokplaat wordt beschermd door een uiterst zuiver kristal mineraalglas. Het is een kras- en slagbestendig glas met uitstekende reflecterende eigenschappen en een optimale doorzichtbaarheid. Het glas is bovendien voorzien van een extra diamantfilm laagje die het glas nog harder en sterker maakt.

 

Zwitserse precisie

Alle horloges van SMTH Smooth hebben een ingebouwd Zwitsers klokwerk (Ronda / Quartz). Al eeuwen is Zwitserland toonaangevend op het gebied van klokken bouwen. Een Zwitsers klokwerk staat voor uitermate accuraatheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Optimaal draagcomfort

De houten case en polsband zijn zo op elkaar afgestemd dat het horloge perfect rondom je pols past. Het polsbandje bestaat uit verschillende kleine houten elementen die elk afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen en zo bijdragen tot een optimaal draagcomfort. Tot slot zijn de horloges ultralicht waardoor het draagcomfort nog extra wordt verhoogd.

 

Personaliseerbaar houten kistje

Elke horloge wordt geleverd in een bijhorend bamboe kistje. Wij zouden niet #SMOOTH zijn als er geen mogelijkheid was tot personaliseren. Daarom kan dit houten kistje volledig aangepast worden naar jouw smaak! Wil je jouw persoonlijke boodschap, logo, quote of iets anders laten graveren? Dat kan! Stuur ons simpelweg het design and we’ll make the magic happen.

 

Eco-vriendelijk & duurzaam

We love nature! Al onze gebruikte houtsoorten hebben dan ook een eco-vriendelijk karakter. Er werden geen wilde bebossingen of wouden onnodig afgekapt om onze horloges te maken! Daarnaast heeft hout zich door de eeuwen heen bewezen als een zeer duurzaam en degelijk materiaal wat zich voor heel wat toepassingen leent.