Menu
Winkelwagen

The Pallet

Een ecologische miniportefeuille vervaardigd uit
bamboe waar je al jouw essentiële
benodigdheden in kwijt kan!
Nu kopen

 

YOUR SLIM BAMBOO WALLET

Iedereen ondervindt af en toe wel eens problemen met zijn portefeuille: te dik, te groot, te breed, te lang, ... ONHANDIG. Wel wij bieden hiervoor de oplossing! De “Pallet”, een ecologische miniportefeuille vervaardigd uit bamboe waar je al jouw essentiële benodigdheden in kwijt kan. Van bank- tot identiteitskaart, van briefjes tot munten, zelfs een sleutel of USB-stick. Niets onnodig meesleuren, compacter formaat en eenvoudig op te bergen!

Whoever said eco-friendly products aren't stylish? De Pallet is helemaal aan te passen naar jouw smaak: Je kan kiezen tussen 3 tinten van Pallets: het lichte TAO, het warme SIENNA en het donkere TEAK. Daarnaast zijn de elastische banden ook in verschillende kleuren te verkrijgen. 

 

PERSONALISEERBAAR

Creëer je eigen unieke Pallet. Of het nu jouw naam is, de naam van je vriend(in), een logo, een quote, ... Wij graveren het in jouw Pallet! Heb je een vet concept voor ogen? Worry no more, stuur je idee door en wij designen het volledig gratis!

      

 

AWARD WINNING DESIGN

De Pallet heeft de prijs gewonnen voor het meest innovatieve en verfrissende design. Door zijn simpliciteit, unieke vormgeving en het gebruik van een natuurlijk materiaal onderscheidt de Pallet zich van alle andere portefeuilles op de markt!

 

ECO-VRIENDELIJK & DUURZAAM

Door het gebruik van bamboe heeft de Pallet ook een ecologisch karakter. Het biedt een zinvol alternatief voor andere houtsoorten die door de ongelimiteerde exploitatie ervan dreigen uit te putten. Een bamboeboom is al volledig volgroeid op slechts 5 jaar tijd en de groeikracht van een bamboebos neemt zelfs toe wanneer er op regelmatige basis gerooid wordt. Dus er worden geen regenwouden of volledige bossen neergehaald voor jouw product te maken!

Bamboe is niet alleen ecologisch maar ook zeer duurzaam. De fijne vezelfstructuur maakt dat de Pallet uiterst licht is en toch zeer sterk en kwalitatief. Bovendien geeft het gebruik van een houtsoort de Pallet ook een zeer trendy en vintage uitstraling. 

 

HOE WERKT HET?

De Pallet werkt via een schuifsysteem waarbij de kaarten fungeren als “afsluiting" en "slide-lock”.

      

Wanneer je de kaarten naar boven schuift, kan je gemakkelijk aan de voorwerpen die je bewaart. Op deze manier wordt de inhoud beschermd door de kaarten. De Pallet is tevens zeer licht en compact. Hij weegt amper 36 gram en is slechts 16mm dik, 93mm lang en 65mm breed. Dit maakt dat hij makkelijk op te bergen valt in bijvoorbeeld je broekzak, auto, tas of zelfs in je borstzak.

 

 

 

"Notice that the stiffest tree is most easily cracked, while
the bamboo survives by bending with the wind"
Bruce Lee