Menu
Winkelwagen

Houten smartphone hoesjes

Unieke handgemaakte houten gsm hoesjes. Volledig personaliseerbaar en ecologisch verantwoord.  Beschikbaar voor iPhone 6(s)(+), 7(+), 8(+), X(s), Xs Max, Xr,
11(Pro/Pro Max), SE 2020/2022, 12(Pro/Pro Max/mini), 13(Pro/Pro Max/mini), 
14(+/Pro/Pro Max), Samsung Galaxy S7(Edge), S8(+), S9(+), S10(+/e), S20(+/Ultra/FE), S21(+/Ultra/FE), S22(+/Ultra) en
Huawei P9, P10(Lite), P20(Pro/Lite) & P30(Pro/Lite).

Nu kopen

 

Opgemaakt uit hout

Combineer stijl en veiligheid met de houten smartphone cases van SMTH Smooth. Elk hoesje is opgemaakt uit een unieke blok hout van uitstekende kwaliteit. De #SMOOTHCASE is volledig handgemaakt om uw smartphone te accentueren en een stijlvolle look te geven. Daarnaast liggen onze hoesjes uitstekend in de hand, wat je smartphone gebruik optimaliseert. De speciaal ontworpen rubberen zijkanten bieden een optimale bescherming en gebruiksgemak. Tevens zorgen ze ervoor dat het aanbrengen en verwijderen van je case een fluitje van een cent wordt. 

 

Personaliseerbaar

Ontwerp je eigen unieke hoesje. Wil je een naam, (bedrijfs)logo, quote of iets anders gegraveerd hebben in je case? Stuur dan simpelweg je design door bij je bestelling en wij doen de rest. Heb je een vet concept voor ogen? Worry no more, stuur je idee door en wij designen het volledig gratis! Dit geeft een unieke en persoonlijke touch aan jouw SMOOTHCASE.

 

Kies je eigen stijl

Smaken verschillen, daarom is er voor ieder wat wils bij de smartphone hoesjes van SMTH Smooth. Je kan kiezen uit vier verschillende houtsoorten: het lichte Sienna (bamboe), het exotische Punda (zebrahout), het vurige Fuego (rosewood) of het donkeren Inuwa (black walnut). Elke houtsoort geeft een extra touch aan jouw design en bepaalt de stijl waar je jezelf het meeste in thuis voelt!

Eco-vriendelijk & duurzaam

SMTH Smooth houdt van de natuur. Daarom hebben alle gebruikte houtsoorten een eco-vriendelijk karakter. Er worden geen bossen of wouden onnodig afgekapt om onze mode en accessoires te maken! Maar toch dachten we verder dan dit: onze verpakking is volledig opgemaakt uit gerecycleerd papier en karton. Be Smooth, Be Eco, join the lifestyle!


Nu kopen