Menu
Mandje

Who is Smooth?

SMTH Smooth (uitgesproken: Something Smooth) is een dynamisch start-up bedrijf uit Leuven. Deze onderneming werd in eerste instantie in februari 2014 fictief opgericht onder een Small Business Project.

SMTH Smooth bestaat uit twee zaakvoerders, Kristof Van Thielen en Dimi Moreels. Na eerst verschillende evenementen en projecten georganiseerd te hebben met een sociaal kader, besloten deze twee heren zich te wagen aan een nieuw avontuur: het bedenken van een eigen product en het oprichten van een eigen commerciële onderneming. Zo ontstond SMTH Smooth.

Ondertussen heeft SMTH Smooth al aan heel wat naambekendheid gewonnen. SMTH Smooth stootte door naar de Vlaamse finale voor small business projects. Hierbij won het de Hyundai Brilliant Young Entrepreneur Award, een award voor jonge ondernemers met het meeste doorstart potentieel. Tevens kreeg de Pallet de prijs voor meest innovatief en verfrissend design.
SMTH Smooth waagde zich aan nog een competitief avontuur: de Start-it@KBC wedstrijd. Wat stond er hier op het spel? 18 maanden een professionele werkruimte in het hartje van Leuven met een uitgebreid aanbod aan coaching door experts en diverse netwerkmogelijkheden.

Na geselecteerd te zijn bij de finalisten, werd een korte maar krachtige pitch gegeven. Resultaat: SMTH Smooth is de winnaar van de Start-it@KBC wedstrijd 2014! 

 

          

 

Missie

In onze voortdurend veranderende wereld staat het belevingsaspect centraal. Als er twee aspecten zijn die deze wereld kenmerken, dan zijn het hypes en trends. Door middel van creatieve invalshoeken doorbreken we de alledaagse percepties en plaatsen wij duurzaamheid, ecologie en een uniek design op nummer één.

In een wereld die steeds meer geïndustrialiseerd wordt en steeds meer afstand neemt van de natuur, tracht SMTH Smooth de natuur terug te integreren in de moderne maatschappij. Dit doen we door mode en accessoires te ontwikkelen die steeds rekening houden met ecologie en duurzaamheid. Wij trachten telkens met onze producten op een efficiënte manier in te spelen op de behoeften van de consument. Zo bieden wij steeds de mogelijkheid om de onze producten te personaliseren naar de wens van de klant.

#WEARESMOOTH, that’s our statement

 

Visie

A TOUCH OF NATURE

Ecologie en klimaat gaan hand in hand met onze visie. Met de producten die SMTH Smooth aanbiedt, willen wij de wereld terug in aanraking brengen met de natuur. Dit trachten wij te doen op een modieuze en trendy manier. Daarom is het de bedoeling om uitsluitend ecologische en duurzame producten aan te bieden aan onze consumenten.

Via onze producten willen wij een levensvisie uitstralen die één staat met de natuur. De pracht, rust en vrijheid die men hierin kan terugvinden, moeten een associatie worden van onze onderneming. 

 

Ons team

Kristof Van Thielen
Zaakvoerder 
kristof.vanthielen@areyousmooth.be 
Dimi Moreels
Zaakvoerder
dimi.moreels@areyousmooth.be
Tars Geerts
Internationaal ambassadeur
tars.geerts@areyousmooth.be