SMTH Smooth behaalt vierde plaats op Bizidee!

Na uit meer dan 40 kandidaten geselecteerd geweest te zijn, stond SMTH Smooth op dinsdag 16 december op de prijsuitreiking van Bizidee 2014. Op vrijdag 12 december werd er al een korte maar krachtige pitch gegeven aan een uitgebreide jury vol experts. Zij beoordeelden alle 8 finalisten op hun businessplan.

Overdag stond er een Smooth stand, waar alle geïnteresseerden meer uitleg konden vragen over de verschillende start-ups. De “Smooth Stand” was één van de populairste standen die aanwezig was op het evenement. Naast uitleg geven over de onderneming, werden er ook verschillende Pallets verkocht. Daarnaast was er veel media-aandacht: interviews met verschillende mediakanalen zoals Kanaal Z en De Gazet van Antwerpen werden met alle plezier gegeven. Ook zij zagen toekomst in SMTH Smooth en waren razend enthousiast over onze bamboo wallets.

Omstreeks 19.00u was het show-time: de prijsuitreiking. Hierbij greep SMTH Smooth nét naast de (geld)prijzen met een zeer verdienstelijke vierde plaats. Toch werd er niet getreurd: de komende maanden wordt er extra coaching voorzien, in de vorm van een “peter” of “meter”, om onze opstart extra vlot te laten verlopen. Daarnaast konden we alweer genieten van heel wat media-aandacht.

Nadien was er de receptie, waar volop genetwerkt kon worden met de nodige hapjes en drankjes. Hier kwamen we te weten dat, ondanks we “slechts” de vierde plaats behaalden, de jury heel lovend was over het Smooth concept en de manier waarop onze start-up aangepakt wordt.

Al bij al was het een zeer leerrijke ervaring, die zeker en vast zijn nut heeft gehad en SMTH Smooth alweer de nodige publiciteit heeft bezorgd!

#WEARESMOOTH

 

Volgende lezen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.